in

Направи сам: Саксии од стари чадори

Уште една идеја за разубавување на вашата градина. Ако сте љубител на шаренилото во дворот, сега е идеално време да испробате нешто ново.

☔ Hanging Wall Planter Metal Umbrella Flower Pot

Соберете ги старите чадори на едно место и добро разгледајте им ги шарите. Одберете цветови кои се во согласност со нивните бои и вклучете ја креативноста.

Отворете го чадорот и наполнете го од внатрешната страна со земја, а потоа засадете го цвеќето. Саксијата од веќе искористен чадор можете да ја поставите некаде на тревата или да ја закачите некаде на терасата.

За помалку од половина час дворот можете да го претворите во одлично осмислена креативна целина.

Погледнете како може да изгледа вашиот двор со помош на само неколку чадори.

Screenshot 2
umbrella garden ideas 2
Related image
napravi sam saksii od stari cadori 07
Прочитајте и...  5 балконски цвеќиња најлесни за одржување

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote