МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Видео

Напуштено маче „плачело“ покрај контејнер: Потоа се случи нешто прекрасно (ВИДЕО)

Стојан и Десислава од Бугарија немаат никакво здружение или засолниште, за себе велат дека се само пар со голем сон.

Тие се занимаваат со спасување на напуштени и улични мачки и имаат канал на ЈуТјуб што покажува што прават со овие мачки откако ќе ги спасат од улиците.

Овој пат, тие спасиле мало жолто маче што го нашле како плаче покрај контејнер. Се чинело дека е гладно, жедно и исплашено.

Му дале малку тврда храна, која веднаш почнало брзо да ја јаде, како да не вкусило ништо со денови. Тие го земале и го однеле дома.

Видете што се случило после тоа.

Најпопуларно

To Top
Close