in

Неколку предлози како да направите романтични фотографии со вашата имагинарна девојка

Преку овие смешни фотографии, Рејн Јокохама ги споделува начините како да ги измамите сите кои сакате да мислат дека имате девојка. Тој ве учи како да го направите тоа добро. Од добивање на аголот на устата до гушкање во кревет, сите изгледаат прилично реално. Плус, момчето ја прави неговата лажна девојка да изгледа убаво.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

П#10

#11

#12

#13

Прочитајте и...  18 семејни моменти кои ја опишуваат љубовта подобро од зборови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote