Македонија

Нема одлука за олеснување на рестриктивните мерки

Комисијата за заштита од заразни болести сè уште не разговарала за олеснување на превентивните мерки воведени за заштита од ширењето на вирусот Ковид-19.

Според извори од комисијата, големиот број заразени лица утврдени денеска ја натера Комисијата да го одложи олеснувањето на мерките. Следната средба е утре.

Прочитајте и...  СООПШТЕНИЕ ОД КЛИНИKA ЗА ДЕТСКИ БОЛECTИ: Забрана за пoceта поради опacнocта од ширење на Koвид-19

Најпопуларно


To Top