in

Неверојатни трансформации кои докажуваат колку е голема моќта на шминката

Една од најмоќните алатки за уметност и самоизразување деновиве е шминката. Во вистинските раце и со вистинските алатки, шминката може беспрекорно да ги прикрие лузните и несовршеностите, магично да додаде обележја што порано не биле таму, и целосно да го промени начинот на кој лицето изгледа.

Тие го нарекуваат контурирање. Ние го нарекуваме волшебство.

https://www.instagram.com/p/BxQO1pMlGgl/
https://www.instagram.com/p/BXBIducAMKZ
https://www.instagram.com/p/BmX82aDB3CR/
https://www.instagram.com/p/BysUdEeBxOU/
https://www.instagram.com/p/BxupE2_hZaN
https://www.instagram.com/p/B4O-GiIAJjY/
https://www.instagram.com/p/B5-_tnVlhKO/
https://www.instagram.com/p/B47c9Cljq3B
https://www.instagram.com/p/BysURoUoOCm/
https://www.instagram.com/p/B4mz4scDq8L/
Прочитајте и...  25 смешни скулптури инспирирани од најпознатите моменти на цртанот Том и Џери

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote