in

Нинџите повторно се тука! Прочитајте за нивната нова авантура!

Дечки! Нинџите се вратија повторно! Минатата среда ја земаа за одмор, но еве ги пак! Ајде да видиме дали тие денес го спасија светот како и другите денови!?

Книгичката може да ја отворите ТУКА

Прочитајте и...  Осмата книгичка е тука! Погледнете која е следната мисија на нинџите!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote