in ,

НОВ БИЗАРЕН ТРЕНД: Сечење на внатрешниот дел на ушната школка

Во светот се појави нов бизарен тренд.

Имено луѓето ја вадат внатрешноста на ушната школка, процедурата е наречена conch removal.

Која е границата на овие нови бизарни трендови во кои младите уживаат?

Прочитајте и...  Ставете ракија на вашата коса, ќе се изненадите од резултатите

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote