Забава

Нов луд тренд – Тетовирани пазуви

Најновиот тренд во индустријата на тетоважи се тетоважите на пазувите. Тоа што е најчудно е тоа што многу новодојденци во субкултурата на тетовирање започнуваат токму од оваа област на нивното тело. Чудно е затоа што според мајсторите за тетоважи, пазувите се најболните места за правење тетоважи.

Подолу можете да најдете неколку примери на тетоважи на пазувите кои се вистински ремек-дела!

Прочитајте и...  Светот полуде по оваа метода: Ставаат алуминиумска фолија во уста, а резултатите се неверојатни

Најпопуларно

To Top