in

Од пластични шишиња се градат автопати кои се десет пати потрајни од асфалт

Британската фирма МекРебур развила метод со кој старите пластични шишиња се претвораат во асфалт. Ова не е само одлично решение за околината, туку и подобро и потрајно решение од традиционалниот асфалт.

Прочитајте и...  440 пара женски чевли обесени на зграда во Истанбул – толку жени се убивани од сопрузите во Турција годишно

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote