Текстови и колумни

Осмата книгичка е тука! Погледнете која е следната мисија на нинџите!

Здраво дечки! Нинџите пристигнаа и оваа среда повторно да го спасат светот! Да видиме дали овој тим успеа да го фати непријателот! Прочитајте ја најновата МИНИ книгичка и откријте го тоа самите!

[dflip id=”41069″][/dflip]

Прочитајте и...  Десеттата мини книгичка е тука! Прочитајте за новата авантура на нинџите!

Најпопуларно


To Top