in

Ова е повалкано од тоалетната школка и од мобилните телефони, а секој ден го носите во раце

Веќе е докажано дека ВЦ школката не е највалканото место во нашиот дом и дека кујнскиот сунѓер и мобилниот телефон имаат повеќе бактерии, но никој не размислил за женските торби.

240 f 286162322 itmptzc3pchmnauh7kma45ppqajv5zge
Фото: shutterstock

Ајде сетете се кога последен пат, и дали воопшто некогаш, сте ја испрале или пребришале торбата која секојдневно ја носите со себе каде и да одите. Со оглед на сите работи кои ги носите внатре, но и на тоа дека никогаш не ја чистите, торбата важи за највалканиот предмет воопшто.

Една британска компанија спровела истражување во кое дошле до заклучок дека повеќето жени никогаш не ја чистат внатрешноста на торбата, а некои велат дека е повалкана дури и од ВЦ школката.

Прочитајте и...  Дознајте зошто постојано се чувствувате уморно

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote