Видео

Ова ќе допре до срцето на сите мајки: Љубовта на мајката е вечна! (ВИДЕО)

Рекламите се ловци на нашите емоции. Низ шаренилото од бои, слики и доживувања, тие допираат до потенцијалните купувачи. И некои од нив ги паметиме долго.

hallmark moms love is for always large 8

Некои ќе нè насмеат, други ќе нè замислат, а трети ќе не расплачат… Е, оваа реклама е токму таква.

Таа погодува директно во целта, а тоа е срцето на мајките. Пред нашите очи го донесува тоа што ние често го подзабораваме – дека нашите деца еден ден ќе пораснат и нема да им требаме.

At Mother's Day we're reminded that nothing can prepare you for the day your children grow up, just like nothing prepares you for the day they finally understand how much you love them. #CareEnough

Gepostet von Hallmark am Sonntag, 5. Mai 2019
Прочитајте и...  Тажен краток анимиран филм: "Дом за сирачиња"
Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најпопуларно


To Top