in

Оваа девојка не ја скратила косата скоро 30 години – изгледа како вистинска Рапунзел

Додека многумина од нас сонуваат да имаат долги, бујни коси, сите знаеме дека совршената долга коса се сведува на две работи. Првата работа е дека треба да бидете крајно трпеливи и да вложите многу напор во грижата за вашата коса. Втората е, се разбира, генетика. Без оглед на какви производи користите, вашата тенка, склона на кршење коса, нема да стане густа и здрава изглед. Ако сте еден од несреќните кои не биле благословени со трпеливост или добри гени, можете да им се восхитувате само на оние што ги имаат и двете работи.

Прочитајте и...  ФОТО: „Рапунзел“ од Русија се нема потстрижано 16 години

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote