in

Овие 10 нешта докажуваат дека вашиот партнер БЕЗУСЛОВНО ве сака

Врските дефинитивно не се толку едноставни како што изгледаат во холивудските филмови. Секој сака да најде личност чија љубов ќе трае засекогаш.

Ги исполнува ветувањата.

Ги почитува твоето семејство и твоите пријатели.

Не е љубоморен, туку е горд што го поминува животот со убава жена како тебе.

Сака да поминува време со тебе, а не само со неговите пријатели.

Секогаш е тука за да те сослуша.

Заедно одлучувате кој ќе биде следниот чекор.

Заедно ја планирате вашата иднина.

Се грижи за твоето здравје.

Те поддржува за се, ако тоа те прави среќна.

Те слуша кога му зборуваш.

Прочитајте и...  Краток анимиран филм: "Љубов на балкон"

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote