in

Оживејте ја страста од почетокот на врската на седум лесни начини

Врска е нешто што треба да работите цело време и не е невообичаено да влезете во рутина по некое време наместо да уживате во тоа.

За да ги разбудите оние заборавени пеперутки во стомакот, направете се од себе и направете некои од овие седум работи што би можеле да ја вратат вашата долгогодишна врска од почеток, која сега ќе биде уште поинтензивна затоа што не се заснова на страст, туку на љубов.

  1. Заблагодарете се на партнерот за една работа секој ден
  2. Заземете негова страна кога нешто го мачи
  3. Купете нова долна облека
  4. Изгасете го мобилниот телефон
  5. Прашајте го како се чувствува
  6. Јадете на маса заедно
  7. Извршете некоја негова задача
Прочитајте и...  Трите сексуални фантазии на секоја жена

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote