Видео

Петти самостоен музички проект на кичевчанецот Зоран Стефаноски

Петтиот по ред самостоен музички проект на кичевчанецот Зоран Стефаноски е веќе официјално на YouTube.

Музиката, аранжманот и композицијата се негово дело, видео и монтажа на Александар Вренцоски, а аудио, микс и мастер на Христијан Ѓорѓиевски. Уживајте!

Прочитајте и...  (ВИДЕО) Најслатките солзи и урнебесни реакции: Дечиња дознаваат дека ќе добијат брат или сестра, но тоа воопшто не им се допаѓа

Најпопуларно


To Top