in

Подводно богатство: Неверојатни фотографии од напуштен брод на дното на Средоземно Море

Група авантуристички нуркачи испливале повеќе од 30 метри во длабочините на Средоземното Море за да ги истражат остатоците од брод во Малтешкиот архипелаг.

olupina 01 626294805

Неверојатни фотографии направи подводниот фотограф Војчех Подхорски од Полска за време на неговиот одмор со пријателите на островот Гозо.

olupina 07 246312046

Тие откриле, меѓу другото, остатоци од P29 Um El Faroud и Rozi, а фотографиите кои се прикажани ги претставуваат остатоците од Рози пронајдени во архипелагот.

olupina 06 699178771

Рози бил изграден во Брисел, а потонал во 1992 година.

olupina 05 159371467
olupina 04 505001925
olupina 03 791022970
olupina 06 699178771 1
Прочитајте и...  Ќе ве насмее: Жена на комичен начин пресоздава фотографии од славните

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote