in

Погледнете како изгледа овој магичен апартман инспириран од серијата „Game of Thrones“

Сопствениците на Refinery Hotel кој се наоѓа во Њујорк, знаејќи колку фанови има на серијата низ целиот свет, решиле да направат апартман во самиот хотел кој ќе биде инспириран од серијата.

Сите оние кои ќе имаат можност да бидат спијат во овој апартман загарантирано ќе добијат едно неверојатно искуство.

luksuz hotel odmor destinacija putovanje got 3
luksuz hotel odmor destinacija putovanje got 2
luksuz hotel odmor destinacija putovanje got 1
Game of Thrones Refinery Hotel 1
Прочитајте и...  Бизарен обичај: Како жените од племето Дани жалат за мртвите?

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote