Видео

ВИДЕО: Погледнете како изгледаат 1300cm снег

Планините Сиера во близина на езерото Тахо во Калифорнија имаа многу снег.

Прочитајте и...  ИСУС МЕ СПАСИ: Детето што почина на 20 минути раскажа што видел во тие минути (ВИДЕО)

Најпопуларно


To Top