in

Погледнете што ги чека вработените во трговските центри после паузата од два месеци

Ширум светот, по пауза од два месеци се отвораат шопинг центрите, а тоа значи многу работа за вработените во дуќаните и продавниците.

Тоа може да се заклучи од шопинг центрите во Малезија, кои се отворени после 2 месеци.

На фотографиите можат да се забележат мувлосани чевли. Во функција не биле вентилациите и клима уредите, па мувлата навлегла насекаде, а стоката за продажба е речиси уништена.

Мувла е само еден од дополнителните проблеми со кои се соочуваат продавниците, а штетата е огромна и нема кој да ја надомести.

Меѓу другото има и тон прашина. А како изгледа се може да забележите од фотографиите.

Прочитајте и...  НА ДЕНЕШЕН ДЕН: Во 1939 г. во Хрватска излезе „Бели мугри“ од Кочо Рацин, антологија на болките и страдањата на македонскиот народ

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote