Македонија

Полицијата вечерва со контроли расчистува поголеми групи луѓе на јавни простори- расчистена група млади на Водно!

МВР вечерва информира дека во врска со препораките на Владата за преземање на мерки за расчистување на поголеми групи на луѓе јавни простори, како една од мерките за справување со корона вирусот, СВР Скопје презеде мерки за расчистување на поголема група на млади на Водно.

Уште еднаш апелираме до младите да ги почитуваат мерките на Bладата.

Прочитајте и...  Важна информација: Полицијата ќе ги доставува на домашна адреса личните карти и возачките дозволи

Најпопуларно

To Top