in

Полицијата во Шпанија уапсила четири жени и двајца мажи, имале оргии за време на полицискиот час

Шпанската полиција открила шест лица кои имале оргии во бордел во Мадрид за време на полицискиот час поради коронавирусот.

Полицијата во главниот град на Шпанија потврди дека пронашла шест лица во станот додека организирале оргии за борделот.

Според локалните медиуми, неколку соседи во зградата повикале полиција да се жалат на луѓето што влегуваат и излегуваат од станот и пуштаат гласна музика.

Според извештаите, полицијата во саботата влегла во станот и пронашла четири жени и двајца мажи голи во спалната соба. Локалните власти исто така пронашле и алкохол по целиот под.

Полицијата, наводно, се сомнева дека куќата функционира како бордел, бидејќи само една од жените била регистрирана како станарка во куќата.

Во извештаите тврдат дека локалните власти поднеле пријава против станарите за кршење на прописите.

Прочитајте и...  12 парчиња накит кои се премногу застарени за да се носат во 2020 година

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote