in

Полски див вепар украл кнедли од деца – полицијата веднаш интервенирала

Полицајците од Легница честопати прават необични интервенции. Неодамна полицајците го приведоа сторителот кој крадел пирошки. За овој чин сторителот би бил казнет, само ако не беше свиња, известуваат од полицискиот оддел во Легница, Полска.

До полицијата стигнала информација дека на улицата Очичимска во Легница, голем див вепар јадел кнедли кои ги зел од неколку деца, а потоа им ржел. Полицајците веднаш стигнале на местото каде што го нашле крадецот на вкусните кнедли. За овој чин сторителот би бил казнет, само ако не беше свиња…

Полицајците најпрво се погрижија за безбедноста на децата, а потоа ја избркале свињата на сигурно место, далеку од луѓето.

За среќа, свињата не повредила никого. Запомнете, сепак, дека кога ќе сретнете свиња, треба да бидете внимателни и да не им се доближувате.

Прочитајте и...  Нова година, стари обичаи: Овие работи никако не ги правете, за да не ве бие баксуз

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote