in

Последниот дочек на Нова година: Како Тито го прослави доаѓањето на годината во која почина? (ВИДЕО)

Јосип Броз Тито бил човек кој уживал во луксуз. Доказ за таквите тврдења е и снимката од дочекот на 1980-та година.

Иако тогаш бил болен и стар, Тито сепак се појавил на дочекот кој бил организиран во новосадскиот хотел „Парк“.

Дека Тито тогаш бил болен и немоќен, докажува и снимката од прославата, на која не станувал од столот.

Неговите пријатели му честитале со зборовите „среќна нова година“ и му посакале се најдобро.

Погледнете како му ја честитале 1980-та година во која Тито го напуштил овој свет.

Прочитајте и...  Кој е симболот на вашиот живот? Месецот на раѓање го открива одговорот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote