in

Потрошил $35.000 за неговата куќа да ја претвори во игралиште за 18 мачки

Некои луѓе својата љубов кон нивните миленичиња ја носат на сосема ново ниво. Еден човек од Калифорнија неговата посветеност кон неговите 18 мачки ја покажа на необичен начин. Тој потроил $35.000 долари за да создаде рај за мачките!

Секоја соба е опремена со разни рампи и скали за неговите мачки.

Исто така поставил и тунели, патеки, спирални скалила и столб за искачување.

Поставил и посебна вентилација поради мирисот на мачките.

Прочитајте и...  Фотограф ја покажува различноста на љубовта преку фотографии на парови од кокошки

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote