in

Поубаво нешто немате видено: Овие бебиња ќе ви го стоплат срцето (ВИДЕО)

Повеќето близнаци се најдобри пријатели. Тие, додека растат, споделуваат скоро сè. Но, нивната врска започнува пред раѓањето. Замислете само колку утеха имаат кога имаат некој друг во утробата на мајката додека растат и се развиваат.

Неодамна се објавени снимки од малечки близначки за да се докаже врската што ја споделуваат само близнаци. Тие сега се веќе родени, но сепак спијат „залепени“ едно за друго.

Во видеото, близначките за момент ги отвораат очите и ја погледнуваат мајка им, која ги снима, но им било толку пријатно што веднаш повторно заспале.

Тогаш на нивните лица блеснале насмевки. Биле опкружени со играчки, но не им било грижа затоа што се имаа една со друга.

https://www.facebook.com/watch/?v=390010805137979
Прочитајте и...  ВИДЕО: Прекрасен настан во Охрид - елен плива во Охридско Езеро

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote