Галерија

Позитивните ефекти од карантинот врз планетата Земја преку 11 фотографии

Мислите дека коронавирусот донесе само неволји? Имаме добри вести за вас. Луѓето повеќе седат дома, помалку патуваат, па како резултат на тоа загадувањето во големите градови драстично се намали. Погледнете пред и потоа фотографии од неколку големи градови низ светот кои покажуваат колку многу е намалено загадувањето.

Њу Делхи, Индија

Лос Анџелес, Калифорнија

Њу Делхи, Индија

Милано, Италија

Венеција, Италија

Северна Џакарта, Индонезија

Венеција, Италија

Река Јамуна, Њу Делхи, Индија

Џакарта, Индонезија

Њу Делхи, Индија

Исламабад, Пакистан

Прочитајте и...  Филипче: „Очекуваме 2.000 случаи за еден месец во Македонија!“

Најпопуларно

To Top