Галерија

Прекрасни места од филмовите кои постојат и во реалниот свет

“Game of Thrones”, “Lord of the Rings”, “Avatar” и другите научно фантастични остварувања се снимаат на места кои навистина изгледаат прекрасно. Иако многу од нив се подоцна уредувани за потребите на филмовите и сериите, овие места навистина постојат и можете да ги посетите и во реалниот свет – погледнете.

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Свински остров: Рај за свињите кој се наоѓа на Бахамите

Страници: 1 2

Најпопуларно


To Top