Македонија

Презентација на Националната платформа за онлајн учење (ВО ЖИВО)

Претседателот на Владата Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска ја презентираат Националната платформа за онлајн учење.

Прочитајте и...  Учителка снимила момче со Даунов синдром како му брише солзи на соученикот со аутизам (ВИДЕО)

Најпопуларно

To Top