Видео

Пријатели формирале синџир за да спасат куче кое е во опасност

Што би направиле Вие доколку видите куче кое е во опасност? Овие храбри момци од Казахстан формирале синџир за да го спасат кученцето од брзата река.
Погледнете го видеото во продолжение.

Секоја чест!

Прочитајте и...  Куче патува само со автобус секој ден до неговиот омилен парк

Најпопуларно


To Top