Видео

Пријателски настроени мајка сив кит и нејзиното младенче ги поздравуваат туристите (ВИДЕО)

Група туристи имаа уникатно искуство – ги запознаа пријателски настроените мајка сив кит и нејзиното младенче. Фотографот Марк Карвардин со помош на дрон го сними овој прекрасен момент во лагуната Сан Игнасио.

Прочитајте и...  Што значи да се биде мајка?- Краток анимиран филм во кој сите мајки ќе се пронајдат

Најпопуларно

To Top