in

Првите 30 дена од животот на еден зајак низ фотографии

Нема послатки суштества од животни новороденчиња, а особено кога станува збор за оние со крзно како мачиња, кученца и секако зајчиња.

Нивниоте очи се уште се затворени, спијат поголем дел од денот и ноќта и ги собира во нашата дланка. Ова мора да е една од најслатките статии што сте ги читале во последно време.

Неодамна, корисник на Reddit објави 16 фотографии кои ги прикажуваат првите 30 дена од животот на едно зајаче.

УЖИВАЈТЕ!

Прочитајте и...  20 фотографии што ќе посакате да ги допрете за да го почувствувате нивното совршенство

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote