in

Рајско село близу Сараево посветено на Тоше Проески

Еко село наречено „Рај во рајот“ е отворено на околу 80 километри од Сараево и е посветено поп -ѕвездата Тоше Проески. Кога ќе влезете во селото, на неколку места има табли на кои се испишани стихови од неговите песни.

Прочитајте и...  ВИДЕО: Антониа со песната „Полско цвеќе“ од Тоше ги paсплака сите!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote