in

Ресторан во Јапонија во кој се јаде задник. Дали е ова најодвратниот ресторан што постои?

Не.

Не. Не. Не. Не.

Не можеме да не го видиме ова колку и да пробуваме.

Оваа фотографија од ресторан во Јапонија е споделувана повеќе од 1000 пати на социјалните мрежи и прикажува ресторан во кој се јаде задник.

Но, сепак има некои претпоставки дека тука се работи само за некој предизвик во кој учесниците мирисаат задници и треба да препознаат чив е. Ова е еднакво одвратно како кога би ги јаделе.

Прочитајте и...  Исфрлете ги од вашиот дом што поскоро: Работи за кои сигурно не сте знаеле дека имаат рок на траење!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote