in

Сакал да боксува против својата девојка, а по тоа што следело сфатил дека не ѝ е “ни до колена”

Борбите со луѓе кои тренираат боречки спортови обично трае многу кратко, а ни снимката која ќе ја погледнете во продолжение не е исклучок.

boxeo chica

Некои мажи сметаат дека можат да се мерат во боречките спортови дури и со девојки кои тренираат и покрај бројните докази кои го покажуваат спротивното. Тренирањето бокс и други боречки спортови може да биде огромна предност, а тоа го демонстрирал и овој пар.

Девојката и момчето одлучиле да ги навлечат боксерските ракавици и да им приредат мало шоу на пријателите, но набрзо станало јасно дека момчето без тренинг не ѝ е “ни до колена” на девојката која тренира бокс. Таа успеала да го приземји со еден удар, а снимката од нивната кратка “пресметка” стана вистински хит на интернет.

Прочитајте и...  Природен и ефикасен лек за отечени колена

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote