Сакаш да пишуваш?

bookmark

Социјални мрежи
Facebook | Instagram | Twitter

Публицист.мк ве охрабрува да бидете креативни и да пишувате текстови.

Нашата страница „Текстови и колумни“ е посветена за сите наши читатели кои сакаат да станат автори!

Доколку сакате да го објавиме вашиот текст или колумна, можете да ни пишете на нашиот официјален мејл [email protected], на некој од нашите профили на социјалните мрежи или на контакт формата подолу.

Важно: Од испратените текстови се прави селекција. Текстовите може е да претрпат мали промени и корекции, во консултација со авторот.