Македонија

Сандра (13 Години) Боледува Од Тумор, 12.000 Евра Се Надеж За Спас

Сандра Ангеловска (13 години) од Крива Паланка боледува од тумор (sarcoma high grade). Потребна е итна операција која мора да биде извршена во странство, бидејќи во Македонија оперативниот зафат не може да биде изведен.

Веќе е договорена операција во болницата „Атлас“ во Белград каде што Сандра треба да се јави утре и под итно да биде хоспитализрана и подложена на специјалистички лекарски третман и оперативен зафат. Само операцијата чини 12.000 евра, а има и дополнителни трошоци за испитување и сместување на Сандра и член на семејството.

Бидејќи се работи за млад живот, ве молиме доколку сте во можност да донирате средства на банкарската сметка.

Број на сметка 200 – 0022909374 – 56 Стопанска Банка

На Далибор Ангеловски (татко на Сандра) со ЕМБГ 0306982424005

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најпопуларно


To Top