in ,

Се распадна музичката група „Дупер“, Авалон ја прекинува соработката

Поп-групата „Дупер“ која направи бум уште со својот прв сингл „Не сум твој тип“, веројатно нема да продолжи да функционира во познатиот состав.

duper

Во „Дупер“ членуваа МАртина Баракоска на тапани, Илчо Нечовски вокал и Борис Какуринов на гитара.

Од минатата година тие потпишаа договор со Авалон продукција и требаше да го издадат и својот прв албум.

Што точно се случило се уште не е познато.

Во целост ви го пренесуваме соопштението на Авалон Продукција:

https://www.facebook.com/AvalonProdukcija/posts/2599415716753106?xts%5B0%5D=68.ARBSzxz_yIv3oKqTzZHqc3EonzdbeAhIf3D_DMqjaspWX6ZDmgSnZa37GXvqlqaI3p0-hUNiGFFkF7y8ybo8askWlzwW66xuZPqJRCcjrRW78HTVJ04svynzCyojWZQxMEFf1uxL64vL_mc6T7_wkBg7OE3FY1t1nJjQxBmauUzfYOghufdjJGjUdv-y2F5r3v5GhuAVXsUFJ2dXtS86AEggx9Z0HWAUjWIfJlEc-2kZOW_Zqy9HTXRyyK0NMdCamvxwyIdsLnAWjiyJM7UYHvnmKTR5Cx0z4jvDoe1R9DbFz4eAIhsqevWe8l6COl45tm6SygWrBAN7hWBUMiJ6XA&tn=-R
Прочитајте и...  Откриена црна дупка во нашата галаксија што „не треба да постои“

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote