Случувања

Се уште живеат сеќавањата и спомените- цели 13 години од последниот концерт на Тоше Проески (ВИДЕО)

На денешен ден, пред точно тринаесет години Тоше Проески го одржа својот последен концерт, кој беше хуманитарен и овозможи десетици илјади евра за обновување на училиштата во Македонија.

На почетокот ја изрази својата огромна среќа и посака за неколку години сцената да биде од другата страна и да има уште повеќе посетители.

Денес, тринаесет години подоцна Тоше не е помеѓу нас, но спомените и сеќавањата за концертот живеат како да беше вчера.

Прочитајте и...  Единствениот човек на кого Иво Андриќ му напишал предговор

Најпопуларно

To Top