Македонија

Се затвораат сите гранични премини и аеродромот во Скопје

Министерот Венко Филипче вечерва објави нови мерки за заштита на граѓаните од корона вирусот. Како што кажа, се затвораат сите граничи премини, освен за товарни возила и за дипломатите.

Дополнително, во следните 24 часа ќе се затвори и Меѓународниот аеродром во Скопје.

Прочитајте и...  Првите 150 македонски 3Д печатени заштитни маски со визири се испорачани до докторите!

Најпопуларно


To Top