in

Секс пози во време на карантин, во онаа под број 51 ќе се пронајдат некои од вас

На социјалните мрежи веќе неколку дена се споделува фотографија со 50 предлози на секс-пози кои може да ги практикувате за да не ви биде досадно за време на полицискиот час.

Но, некој ја „подобри“ оваа листа со „позата“ под број 51:

Прочитајте и...  Сè за Божиќниот пост: Постењето во христијанството е многу повеќе од начин на исхрана

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote