Македонија

Семејството на малиот Борјан моли за помош: Да му помогнеме да ги надмине тешкотиите и да има безгрижно детство

Семејството Гигови, во немоќ, побараа помош за лекување на нивниот шестгодишен син Борјан.

„Почитувани ние сме родители на дете од шест и пол години кое страда од аутизам, алалија,комбинирани пречки во развојот. Потребен е третман во странство со матични клетки. Имаме отворено броеви за донирање на Телеком и ВИП, како и сметки за донации.

Иако е веќе објавено по социјалните мрежи апелираме на помош од хуманите граѓани.

Потребни се 23.000 евра за да нашиот син конечно види малку подобри денови.

Благодариме и воедно се извинуваме, но потребна ни е помош“.
Трајанчо и Ане Гигови

Телефони:
Телеком
143 177
ВИП
143 471
Сметка за донации:
210501577982372
Swift TUTNMK22
Iban Code:MK07210501596875933

Прочитајте и...  Да бидеме хумани и да му помогнеме на малиот Лео

Најпопуларно


To Top