Видео

Шириме позитивна енергија: Карантин преработка на „Ама ако“ (ВИДЕО)

Девојките Ивана и Емилија Ѓорѓевски од Тетово, со прилагодување на стиховите на песната „Ама ако“ од македонскиот бенд „Пеперминт“ сакаат да измамат насмевки во време на изолација и секако, да ја потенцираат важноста на седењето дома и почитувањето на препораките.

Во прилог, слушнете ја преработката.

„Си реков некако морам ДОМА да си СЕДАМ, па макар НЕМА улица, ни пешачки премин…..“Потребен материјал за снимање на видеото@Emilija Gjorgjevska:- Позитивна енергија;- Креативност;- Слободен простор за снимање😏;- Три телефонски повици, токму во моментот на снимање;- Една закачка💫;- Да повториш закон за рефлексија (може, а и не мора😜);НЕМА место за компромис – ќе сфатиш и сам/а…Огромна благодарност до Maja Perac и KISS & Менада Телевизија што ни’ ја поттикнаа креативноста и ни’ овозможија пораката да биде пренесена во етер. Седи дома, почитувај ги зададените препораки, бидејќи здравјето е пред се’!Оригинална песна: „Ама ако“ – Pepermint(текстот е малку изменет, во духот на пораката)Шириме позитивна енергија = SHARE/LIKE/COMMENT <3

Gepostet von Ivana Gjorgjevska am Sonntag, 12. April 2020
Прочитајте и...  Како да ја одржите врската ако сте разделени: Седум идеи за виртуелна врска за време на изолација

Најпопуларно

To Top