in

Што значи да се биде мајка?- Краток анимиран филм во кој сите мајки ќе се пронајдат

Времето брзо поминува, а животот е краток. Ценете го секој момент со вашите родители и вашите деца, бидејќи никогаш не знаеме што може да се случи.

Во оваа приказна оваа ќерка беше бебе – нејзината мајка ја негуваше и ја сакаше.

Таа беше во центарот на универзумот на нејзината мајка, дури и кога порасна, се омажи и се пресели, полека создавајќи далечина во нивната врска.

Но, ништо не се смени. Нејзината мајка секогаш беше тука за неа.

Потоа, таа исто така го израсна своето семејство. Сфаќа дека некои од тие сцени изгледале премногу познато. Нејзината улога како мајка се променила, а времето се движеше побрзо отколку што таа очекуваше.

Таа оди назад во својот дом, и на крај сфаќа што е мајчинството од гледната точка на нејзината мајка.

Колку е осамено тоа место кога центарот на нејзиниот универзум престанува да постои.
Сè се променува,а таа уште повеќе копнее за нејзината мајка.

Прочитајте и...  Анимирана серија „Трансформери“ доаѓа на Нетфликс во 2020

Што мислите?

-2 Поени
Upvote Downvote