in

Си направил гробница на два ката, со два кревета, телевизор и фрижидер

Во мојот работен век кој уште трае, од 365 дена во годината јас 300 дена станувам пред да се раздени, а на нивата работам додека не се стемни. Многу направив и создадов, па сакав да си изградам гробница, вели Дејан.

Нему изградбата на гробницата на два ката му е нормална работа.

Image result for dejan milosevic grobnica

Разговарав со свештени лица и добив поддршка од нив. Во собата во гробницата често одам да си прилегнам и да одморам, а горе во летниковецот се дружиме со пријателите кога е задушница.

Интересно е што Дејан си направил и споменик, но не мермерен, туку направен од дрво,

За мермерен споменик ми требаше повеќе од 1.000 евра, а ја за тие пари сето ова го направив – вели тој.

Прочитајте и...  Зад оваа фотографија стои приказна која ќе ве расплаче: Болна прегратка меѓу ќерка и татко кој заминува во затвор

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote