in

Сиромашно дете од Нигерија за првпат во животот облече чевли и почна да плаче

Сиромашно дете од Нигерија, првпат во животот облече чевли и почна да плаче.

screenshot 1 4

Веднаш штом ги облече чевлите и почувствува пријатна удобност на нозете, детенцето не можеше да ги задржи солзите. Чевлите беа донација од еден американски кинематограф кој снимал филм за децата во Африка.

Прочитајте и...  „ДА ЗАДОЦНЕВ ЕДЕН ДЕН СЕГА ЌЕ БЕВ МРТВА“ - Мајка на пет деца добила сепса од производ кој го користат сите жени!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote