Македонија

Споделете и помогнете на дедото кој се изгуби и не се сеќава каде живее

Изгубено е повозрасно лице кое е пронајдено во аптека во Скопје. Се молат сите кои го познаваат да се јават на телефонскиот број кој е до фотографијата. 

Исто така ќе ве замолиме да ја споделите оваа вест со цел да помогнеме да се најде кое е семејството на овој дедо кој не се сеќава каде живее. 

ОБНОВА: Семејството е најдено

Извор: skopjeinfo.mk

Прочитајте и...  Брашно и масло е секојдневен оброк на 7-месечниот Амин

Најпопуларно


To Top