Македонија

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Весна мора итно да замине на операција, потребни се големи финансиски средства!

Ајде сите заедно да и помогнеме на нашата сограѓанка Весна Балозова од с. Ново Коњарево која е принудена да замине на операција со анестезија на глужд во Италија за која се потребни големи финансиски средства а фамилијата во моментот не е во можност да ги обезбеди. Секој што сака да помогне може да го направи тоа на следните тековни сметки:

ОД ШВАЈЦАРИЈА:
VESNA BALOZOVA, s. Novo Konjarevo,Strumica
IBAN CHF: MKD07200003484322442
IBAN EUR: MKD07200003193300423

BIC/SWIFT: STOBMKK2XXXX

STOPANSKA BANKA A.D.
UL. 11 OKTOMVRI BR.7
9100 SKOPJE – MACEDONIA

ОД МАКЕДОНИЈА:
Тековна сметка MKD: 200002204995844

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Прочитајте и...  Да спасиме детски живот: Апел за помош на 9-месечната Илина која се бори со рак
Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најпопуларно


To Top