in

Суровата реалност да се биде доктор за време на пандемија низ илустрации кои ќе допрат до срцето на секој од нас

Здравствените работници прават се што можат за да излечат голем број на пациенти заразени со коронавирус, честопати ставајќи се себеси во опасност за да ги спасат животите на другите.

За да се истакне колку е тешко да бидеш доктор особено во оваа пандемија, уметникот Алиреза Пакдел од Иран создаде серија на илустрации кои ќе допрат до срцето на секој од нас!

Прочитајте и...  Љубовта помеѓу мајка и ќерка прикажана преку илустрации

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote