in

Свадбени фотографии од разни делови на светот кои го покажуваат вистинското значење на овој голем ден

Не секоја невеста фрла букет преку нејзиното рамо. Во Кина, невестите се застрелани со безопасни стрели од страна на младоженецот, а потоа тој ги собира стрелите и ги крши за да обезбеди трајна љубов. Но, едно нешто е исто за секоја држава: емотивниот ролеркостер низ кој поминуваат младоженците и значењето на овој ден за нив. За среќа, фотографите се секаде присутни за да направат емотивни, а понекогаш смешни слики од овие специјални моменти.

Публицист направи колекција на едни од најдобрите свадбени слики во светот кои совршено го покажуваат значењето на овој моќен ден.

1. Прегратка за збогум меѓу невеста од народот Јоруба и нејзината мајка.

2. Абенчара и Ефрен од Шпанија ни докажуваат дека помалите гестури честопати се највлијателните.

https://www.instagram.com/p/BrNGOt2FL3S/?utm_source=ig_embed

3. Ни најсилните срца не можат да го погледнат ова дете и да не станат барем малку емотивни.

https://www.instagram.com/p/BYO0R6yByKQ/?utm_source=ig_embed

4. Татко го прифаќа почетокот на новата фаза во животот на неговата ќерка.

https://www.instagram.com/p/-Wl0GlBkXI/?utm_source=ig_embed

5. Една секунда е се што треба за да сфатите колку се тие горди на својата ќерка.

https://www.instagram.com/p/BavcwQqHYgw/?utm_source=ig_embed

6. Ако не верувате во љубов, сега ќе поверувате!

https://www.instagram.com/p/BXnk87mhQOd/?utm_source=ig_embed

7. Нема срам

https://www.instagram.com/p/Br7c-46BF9J/?utm_source=ig_embed

8. „Иако новиот дел од животот е возбудлив, заминувањето никогаш не е лесно.“

https://www.instagram.com/p/BmLpRPGFfWd/?utm_source=ig_embed

9. Кое и да е вашето толкување на оваа слика, не можат да не ве облеат емоции.

https://www.instagram.com/p/BhcirAjlMFs/?utm_source=ig_embed

10. Моќна фотографија од дедо на младоженецот неколку моменти по венчавката на неговиот внук.

https://www.instagram.com/p/BqQrM7SghIK/?utm_source=ig_embed

11. Кога си опкружен од твоите блиски, тоа ја прави церемонијата 10 пати позначајна.

https://www.instagram.com/p/BmPPx7FHtsL/?utm_source=ig_embed

12. Ќе се смеете за 3, 2, 1…

https://www.instagram.com/p/Bpr2IpcgAvI/?utm_source=ig_embed

13. Индиските свадби секогаш успеваат да направат секој да изгледа магично.

https://www.instagram.com/p/Bii0WHPFbyR/?utm_source=ig_embed

14. Визуелна претстава од тоа колку напнати се свадбите:

https://www.instagram.com/p/BTcJFrDl28R/?utm_source=ig_embed

15. Сите ние се стремиме еден ден да го постигнеме ова ниво на среќа:

https://www.instagram.com/p/Balj_rbl1b1/?utm_source=ig_embed

16. Можеш да ги почувстуваш нивната љубов и восхит кон невестата.

https://www.instagram.com/p/BfLaq_En4x7/?utm_source=ig_embed

17. Совршениот момент фатен со камера засекогаш.

https://www.instagram.com/p/Bm_T02zHRhS/?utm_source=ig_embed

18. Пријателот кој е алергичен на јавно покажување љубов:

https://www.instagram.com/p/BrqZB4phRLb/?utm_source=ig_embed

19. Љубовта која зрачи од овие слики ќе ви го стопли срцето за следните 2 часа.

https://www.instagram.com/p/BtjArYJhs1h/?utm_source=ig_embed

20. За некои, венчавката е можност да се направат скапоцени спомени: „Татко ми го изгуби слухот и постана инвалид, меѓутоа тоа не го запре на мојата посебна вечер да танцува со мене.“

Која од овие фотографии според вас најдобро ја претставува венчавката?

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Лудата куќа во Виетнам

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote